Bruschetta Met Tomaat En Coppa Di Parma

8
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Ontvel de tomaten en halveer en ontpit ze. * Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de knoglook, basilicum, 1/2 el olijfolie, zeezout en peper. * Snijd het brood in 8 sneetjes. * Besprenkel de sneetjes aan beide kanten met olijfolie * Rooster ze aan beide kanten bruin en beleg ze dik met het tomatenmengsel. * Verdeel ze over 8 borden en leg er plakjes Coppa di Parma naast.

Bruschetta Met Tomaat En Coppa Di Parma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept