Zuppa Pavese

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon met de rozemarijn aan de kook. Houd de bouillon tegen de kook aan. verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Fruit het geperste teentje knoflook hierin en bak de boterhammen aan beide kanten lichtbruin. Verdeel de boterhammen over diepe borden. Leg op elke boterham een half ei. Vul het bord met bouillon en strooi er geraspte kaas over.

Zuppa Pavese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa alla pavese met romanasalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
italiaanse eiersoep met kaas (zuppa pavese)
0 min
Bekijk recept
Zuppa Pavese
0-10 min -
Bekijk recept
Zuppa Alla Pavese
20-30 min -
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept