Tartaartje Van Vitello Tonnato

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fricandeau in smalle reepjes snijden en vervolgens in kleine stukjes. Tonijn afgieten. In kom tonijn fijnprakken. 8 sprietjes bieslook achterhouden. Rest van bieslook boven tonijn fijnknippen. Fricandeau, mayonaise, creme fraiche en 1/2 tl. citroensap door tonijn mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kommetje rest van citroensap met olie en honing tot dressing roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Friseesla over vier borden verdelen. Uisteekvormpje in midden van bord zetten. 1/4 deel van tonijn-fricandeaumengsel in vormpje scheppen. Goed aandrukken met theelep;el en vormpje verwijderen. Zo ook andere drie bordjes opmaken. Garneren met sprietjes bieslook. Serveren met roggebrood.

Tartaartje Van Vitello Tonnato is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept