Parmaham Met Meloen En Port

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Snijd elke meloen in de lengte in 8 schijven. Maak het vruchtvlees los van de schil en verwijder de pitten. 2 Leg op elk bord twee tot drie plakjes ham. Schik daarop 4 meloenschijven. 3 Giet 4 eetlepels port over de meloenschijven en de ham. 4 Zet indien mogelijk nog 30 minuten in de koelkast.

Parmaham Met Meloen En Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept