Peer-, Venkel- En Walnootsalade

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de stengels, het wortelstuk en eventuele andere harde delen van de venkel af. Bewaar enige blaadjes voor de garnering. Snijd de venkelknol in de lengte doormidden. leg de venkelhelften met de platte kant op de snijplank en snijd er in de lengte plakjes van.Schil de peren en verwijder het kroontje en steeltje. Snijd de peren in de lengte doormidden en haal het klokhuis er met een theelepeltje uit. Snijd de peren in smalle plakjes. Pers er citroensap bovenuit totdat deze allemaal bedekt zijn, anders worden de peren bruin!

Peer-, Venkel- En Walnootsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept