Fritatta Di Ilse

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

5 eieren los kloppen met de slagroom, 100 g kaas, 1/2 tl zout, 1tl peper, 1 tl italiaanse kruiden en 1 tl pizzakruiden toevoegen en het geheel goed mengen met een garde. Peterselie fijnhakken en basilicum in reepjes snijden, toevoegen en goed doorroeren. Beenham in reepjes snijden, salami in blokjes snijden, champignons snijden, olie verhitten en het geheel circa 5 min op hoog vuur bakken in de koekenpan, daarna pan van het fornuis nemen, het eimengsel in de pan gieten, het geheel goed met elkaar vermengen en vervolgens in de springvorm doen, gladstrijken en bestrooien met de resterende kaas, zet het geheel +/- 10 a 15 min in de oven, laat afkoelen, snijd in punten en serveer. (Fritatta is heerlijk op kamertemperatuur)

Fritatta Di Ilse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vol-au-vent à la Ilse
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnavarin volgens Ilse
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vol-au-vent uit Ilse Kookt
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroentaart met kruimeldeeg van Ilse
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fritatta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Fritatta-puntjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept