Traditionele Ceasarsalade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de bladeren van de sla uit elkaar, en verdeel over de borden. Bak de repen brood om en om bruin in hete olie. Leg de gebakken repen brood op de salade met wat krullen parmezaanse kaas en de ansjovisfilets. Kook de eieren twee minuten. Klop een dressing van het nog vloeibare zachte eigeel en de olie, mosterd en azijn. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Schep de dressing over de salade.

Traditionele Ceasarsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ceasarsalade met kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ceasarsalade
0-10 min -
Bekijk recept
Rijk Gevulde Ceasarsalade
10-20 min -
Bekijk recept
Ceasarsalade
0-10 min -
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept