Paprika-Tomatensalade Met Geitenkaas

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De paprika`s schoonmaken en in stukjes snijden. De sjalotten pellen en aanbakken in olie, vijf eetlepels water erop gieten en nog acht minuten stoven. Paprika′s toevoegen en nog twee minuten stoven. Kruiden met peper en zout. Kerstomaatjes en kappertjes bij de groenten doen. Knoflook fijnhakken. Een vinaigrette maken met azijn, mosterd, peper, zout, knoflook, zes eetlepels water en olijfolie. Over de groenten gieten en een uur in de koelkast laten trekken. De raketsla in stukjes doen en door de salade mengen. Op borden scheppen en garneren met plakjes geitenkaas. Flink peperen.

Paprika-Tomatensalade Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept