Carpaccio Van Serranoham En Tomaat .

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de pistachenootjes en hak deze grof in stukken. Rooster ze vervolgens lichtbruin in een droge koekenpan. Laat ze op een bordje afkoelen. Borstel de citroenen goed schoon onder de warme kraan en rasp er 3 theelepels van de schil af. Pers de citroenen uit. Klop in een kom 3 eetlepels citroensap met de oregano, citroenrasp, olijfolie, Italiaanse kruiden, zout en peper tot een dressing. Was de tomaatjes, houdt zes tomaatjes apart en snijdt de rest in dunne plakjes.

Carpaccio Van Serranoham En Tomaat . is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept