Pikante Tomatensalade Met Knoflookcroutons

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tomaten 10 tellen in kokend water dompelen, pellen en in 4 snijden. De zaadjes verwijderen en het vruchtvlees in smalle reepjes snijden. De Spaanse peper in de lengte doormidden snijden, de zaadjes verwijderen en het vruchtvlees fijnhakken. De ui en het groen ervan fijnhakken. De dragon fijnhakken. Met aceto balsamico, peper, zout, suiker en 5 cl olie een vinaigrette roeren en door de salade mengen. Het stokbrood in sneetjes van 1 cm snijden. Boter en de rest van de olijfolie verhitten in een pan, de teentjes knoflook hierin persen en de sneetjes stokbrood hierin bakken aan beide kanten. Laten uitlekken op huishoudpapier en serveren met de tomatensalade.

Pikante Tomatensalade Met Knoflookcroutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met zelfgebakken knoflookcroutons en citroendressing
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makkelijke caesarsalade met tomaat
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept