Notensla Met Kippenlevertjes

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sla wassen en drogen. De sjalotten pellen en fijnhakken. De radijsjes schoonmaken en in dunne plakjes snijden, de champignons eveneens. De levertjes flink peperen en bakken in twee eetlepels olie, uit de pan scheppen en laten uitlekken op huishoudpapier. De sjalotten even fruiten in het braadvet en blussen met balsamico azijn. Laten inkoken, de champignons toevoegen en een minuut stoven. De boter in vlokjes erdoor roeren. De notensla in de resterende olie wentelen en op borden schikken. De levertjes weer in de pan doen, zouten, even opwarmen en met de saus op de sla scheppen. Bestrooien met plakjes radijs en gehakte peterselie en opdienen.

Notensla Met Kippenlevertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelslaatje met roquefort en amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelen en kip uit de wok
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept