* In pan water aan de kook brengen. Intussen wortel schillen, in dunne plakjes snijden en plakjes halveren. * Wortelplakjes circa 1 minuut in kokend water dompelen. * Tauge in vergiet doen. * Wortel met kokend water over tauge gieten. * Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en in dunne reepjes snijden. * In koekenpan olie verhitten en oesterzwammen circa 2 minuten bakken. * Uit pan op bord scheppen. * Sla wassen en droogslaan. * Basilicum in reepjes snijden. * In kom limoensap, chilisaus en suiker tot sausje kloppen. * Op werkvlak telkens 2 blaadjes iets verspringend op elkaar leggen. * Tauge, wortel, oesterzwammen, kipreepjes en basilicumblaadjes door elkaar scheppen. * 1 el saus erdoor scheppen. * Mengsel over slablaadjes verdelen. * Sla aan onderkant circa 3 cm naar binnen vouwen en wraps rollen. * Rest van saus in kommetje apart erbij serveren. * Serveren met gele rijst.
Sla-wrap Met Limoen-chilidip is een recept van Smulweb.nl