Borstel de aardappelen onder stromend water goed schoon. Dep ze droog en schil ze dik. Leg de schillen op de bakplaat Bestrooi de aardappelschillen met (zee)zout,peper en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie. Bak ze midden in de oven in ca. 15 minuten gaar en knapperig. Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in reepjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak de paddestoelen ca. 5 minuten. Bestrooi met zout en peper. Was de druiven en halveer ze. Ontpit de druiven. Snijd de rambol in plakjes en snijd de plakjes diagonaal doormidden. Klop een dressing van de rest van de olijfolie, azijn en de honing. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over 2 borden en verdeel de paddestoelen, rambol, druiven en de aardappelschillen erover. Besprenkel de salade met de dressing. Knip de tuinkers van het bedje en verdeel hem over de salade.