Herfstsalade

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de aardappelen onder stromend water goed schoon. Dep ze droog en schil ze dik. Leg de schillen op de bakplaat Bestrooi de aardappelschillen met (zee)zout,peper en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie. Bak ze midden in de oven in ca. 15 minuten gaar en knapperig. Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in reepjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak de paddestoelen ca. 5 minuten. Bestrooi met zout en peper. Was de druiven en halveer ze. Ontpit de druiven. Snijd de rambol in plakjes en snijd de plakjes diagonaal doormidden. Klop een dressing van de rest van de olijfolie, azijn en de honing. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over 2 borden en verdeel de paddestoelen, rambol, druiven en de aardappelschillen erover. Besprenkel de salade met de dressing. Knip de tuinkers van het bedje en verdeel hem over de salade.

Herfstsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept