Romeinse Sla Met Ceasardressing

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het casinobrood(ontkorst), in blokjes. Bak in de olie met de uitgeperste knoflook de blokjes al omscheppend goudbruin. Laat de croutons uitlekken op keukenpaier. Bak in 1 el olie de baconreepjes krokant en laat ze eveneens uitlekken op keukenpapier. Koo het ei in 5 min. en laat schrikken. Roer een sausje van de geprakte eierdooier, citroensap, mosterd, worcestersaus, zout, peper, olijfolie en fijngeprakte ansjovis. Was de sla en scheur de bladeren klein. Schep de sla, het sausje, de bacon, croutons en de Parmezaanse kaas door elkaar, verdeel over vier borden en serveer direct.

Romeinse Sla Met Ceasardressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pistoletje met haringtomatensalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke-ceasardressing
0 min
Bekijk recept
Mexicaanse Bonensalade Met Tortillachips
10-20 min -
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept