Gepocheerde Forel Met Bieslooksaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de visbouillon tegen de kook aan samen met de prei, peterselie en in schijfjes gesneden citroen. Pocheer de gewassen forellen hierin in 10 minuten gaar. Neem de forellen uit de pan en houd ze warm. Klop voor de saus de eidooier met het citroensap au-bain-marie los. Verdeel de koude boter in stukjes en klop deze 1 voor 1 door het eiermengsel. Voeg pas een nieuw klontje toe als het vorige geheel door de saus is opgenomen. Blijf zolang kloppen totdat de saus licht gebonden is. Maak de saus op smaak met zout, peper en bieslook en serveer de saus bij de warm gehouden forel.

Gepocheerde Forel Met Bieslooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolischnitzel met gele rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met frisse bieslooksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzel met bieslooksaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijsjes met koolraap in paprikasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept