Oven voorverwarmen op 175 graden. Springvorm invetten en bestuiven met wat bloem. Eerst bloem en maizena afwegen en met snufje zout boven kom zeven. In beslagkom suiker afwegen. Eieren toevoegen en met handmixer ca. 10 minuten tot cremekleurige massa kloppen. Bloemmengsel in gedeelten luchtig erdoor spatelen. Beslag in vorm schenken. In oven taart in ca. 35-40 minuten goudbruin en gaar bakken. In open oven taart ca. 20 minuten iets laten afkoelen. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen, limoen uitpersen. In kom vanillekwark met slagroom, limoensap, slagroomversteviger en poedersuiker tot dikke, stevige creme kloppen. Taart overlangs doorsnijden. Onderste helft bestrijken met lemon curd en helft van roommengsel. Bovenste taarthelft erop leggen. Bovenkant en zijkanten bestrijken met rest van room. Garneren met limoenrasp en aardbeitjes.
Taart Met Limoen En Aardbeien is een recept van Smulweb.nl