Spiesjes Van Varkenshaas In Filodeeg

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 1 theelepel gemalen komijn met 1 theelepel citroenschil en 3 eetlepels olijfolie en wrijf de vleesrepen hiermee in. Laat dit minstens 3 uur intrekken. Snijd plakken filodeeg in 8 lange dunne repen die om het vlees gerold kunnen worden. Steek in elke reep vlees een houten spies en rol het deeg om het vlees. Bestrijk het deeg met 1 eetlepel olijfolie en bak de spiesjes 15-20 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 170?C. tot het deeg krokant en lichtbruin is. Dek het deeg eventueel af met aluminiumfolie als het te donker wordt.

Spiesjes Van Varkenshaas In Filodeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept