Casselerrib Met Appel En Uiensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelparten in circa 4 minuten aan beide kanten goudbruin.Neem ze uit de pan en houd ze warm.Voeg zonodig een extra klontje boter toe en bak de casselerrib circa 3 minuten per kant.Neem uit de pan en houd eveneens warm.Laat de ui met de majoraan in de boter goudbruin fruiten.Giet de room en het appelsap in de pan en laat kort koken.Breng de saus op smaak met zout en peper en bind desgewenst met aangelengde maizena.

Casselerrib Met Appel En Uiensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met casselerrib en port salut
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
casselerrib-zuurkool­rolletjes met mosterdsaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept