Schnitzel Met Pindarijst

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pinda′s doppen, hakken en in 1 el hete olie licht roosteren. Rijst toevoegen, beetje zout erover. 400 ml water erbijgieten en 20 minuten op een laag vuur gaar laten worden. Paprika en prei schoonmaken en fijnsnijden. Ananas iuit laten druppen, sap opvangen. 8 ringen apartleggen, rest fijnsnijden. Schnitzels droogdeppen, kruiden met zout en peper, en in de rest van de olie per kant 3-5 minuten bakken. op iedere schnitsel 2 ananasringen leggen, en een plak kaas eroverheen. In een voorverwarmde oven (elektr. 250? , gas stand 5) kort gratineren. Groenten in braadvet aanzetten. Ananasstukjes toevoegen. Ananassap en ketchup door elkaarroeren en toevoegen. Aan de kook brengen, ca 10 minuten laten koken. Met zout, peper en paprikapoeder kruiden. op elk bord een schnitzel met groenten en pindarijst leggen.

Schnitzel Met Pindarijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-pindarijst met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept