Pinda′s doppen, hakken en in 1 el hete olie licht roosteren. Rijst toevoegen, beetje zout erover. 400 ml water erbijgieten en 20 minuten op een laag vuur gaar laten worden. Paprika en prei schoonmaken en fijnsnijden. Ananas iuit laten druppen, sap opvangen. 8 ringen apartleggen, rest fijnsnijden. Schnitzels droogdeppen, kruiden met zout en peper, en in de rest van de olie per kant 3-5 minuten bakken. op iedere schnitsel 2 ananasringen leggen, en een plak kaas eroverheen. In een voorverwarmde oven (elektr. 250? , gas stand 5) kort gratineren. Groenten in braadvet aanzetten. Ananasstukjes toevoegen. Ananassap en ketchup door elkaarroeren en toevoegen. Aan de kook brengen, ca 10 minuten laten koken. Met zout, peper en paprikapoeder kruiden. op elk bord een schnitzel met groenten en pindarijst leggen.
Schnitzel Met Pindarijst is een recept van Smulweb.nl