Varkenshaas In Boter- Citroensaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De varkenshaasjes eerst in bloem daarna in ei/melk mengsel en daarna in de gekruide paneermeel. Herhaal nog een keer om er zeker van te zijn dat alles bedekt is. Doe 50 gram boter in de koekenpan. Braadt de varkenshaasjes op een zacht vuurtje ongeveer 3-4 minuten per kant. (hangt van de dikte van je haasje af). Haal ze uit de pan en dek af met aluminiumfolie om ze warm te houden. Giet nu het overgebleven vet uit de koekenpan bij het pannetje met de saus. Roer goed.

Varkenshaas In Boter- Citroensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept