Gecarameliseerde Ham Met Rode Uien "marmelade"

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ham: De ham in een ruime pan leggen, water erbij schenken tot de ham onderstaat.In de ui 2 kruidnagels steken en ui, wortel en takjes tijm in de pan bij de ham leggen.Het water verwarmen tot circa 80 graden (controleren met thermometer).De ham op deze temperatuur in circa 1 uur en 15 minuten laten garen.Laat de ham in het kookvocht afkoelen. Tot gebruik op een koele plaats, in het vocht, bewaren.De oven voorverwarmen op 190 graden.Het vlees uit het vocht nemen.Zwoerd en een dun laagje van de vetlaag verwijderen.In de rest van de vetlaag, tot op het vlees, een ruitpatroon snijden en in elke ruit een kruidnagel steken.Mosterd, honing en gedroogde tijm mengen en de ham ermee inwrijven.De ham in het midden van de oven 25-30 minuten verwarmen, enkele malen met het mosterdmengsel bestrijken.Serveer de ham met rode uien "marmelade".

Gecarameliseerde Ham Met Rode Uien "marmelade" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde primo appelen in de oven
1 min Nagerecht
Bekijk recept

Geitenkaas met rode ui hapje
20 min -
Bekijk recept
Gecarameliseerde Sjalot Dip Met Blauwe Kaas
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei
0 min
Bekijk recept
Aardbeien met gecarameliseerde mascarpone
0 min
Bekijk recept