Verwarm de oven voor op 200 graden. Plakjes deeg ontdooien en diagonaal doormidden snijden. Prik in 2 driehoekjes over de hele oppervlakte, met een vork, gaatjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de andere 2 plakjes ernaast. Bestrijk deze 2 met ei en bestrooi ze met maanzaad. Bak het deeg in hete oven in ca. 15 minuten. goudbruin. Snijd de schnitzels in smalle reepjes. Pel de banaan en snijd deze in plakjes, mengen met het citroensap. Laat een wok of grote braadpan goet heet worden. Giet de olie erin, laat ook deze heet worden en roerbak hierin vervolgens de reepjes 3 minuten. Verkruimel het bouillontablet erboen. Roer de masala erdoor. Voeg de banaan, het vruchtensap en de kookroom toe, laat het geheel aan de kook komen en 2 minuten pruttelen. Schep de ′ragout′ op de ingeprikte deegplakjes. Strooi de cashewnoten erover en leg de deeplakjes met maanzaad erop.
Tompouce Met Ragout Masala is een recept van Smulweb.nl