Tompouce Met Ragout Masala

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Plakjes deeg ontdooien en diagonaal doormidden snijden. Prik in 2 driehoekjes over de hele oppervlakte, met een vork, gaatjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de andere 2 plakjes ernaast. Bestrijk deze 2 met ei en bestrooi ze met maanzaad. Bak het deeg in hete oven in ca. 15 minuten. goudbruin. Snijd de schnitzels in smalle reepjes. Pel de banaan en snijd deze in plakjes, mengen met het citroensap. Laat een wok of grote braadpan goet heet worden. Giet de olie erin, laat ook deze heet worden en roerbak hierin vervolgens de reepjes 3 minuten. Verkruimel het bouillontablet erboen. Roer de masala erdoor. Voeg de banaan, het vruchtensap en de kookroom toe, laat het geheel aan de kook komen en 2 minuten pruttelen. Schep de ′ragout′ op de ingeprikte deegplakjes. Strooi de cashewnoten erover en leg de deeplakjes met maanzaad erop.

Tompouce Met Ragout Masala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept