Varkenshaasjes In Witte Wijn Met Champignons

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en de boter op middelhoog vuur in een braadpan die in de oven past. Braad de varkenshaasjes in 10 tot 12 minuten aan in het hete olie-boter mengsel en strooi er wat zout en peper over en laat 5 minuten op hoog vuur mee fruiten. Blus af met de wijn en laat 3 minuten inkoken. Voeg de bouillon, de tomatenpuree en de oregano toe. Leg de varkenshaasjes terug in de saus en zet ze met het deksel op de pan 25 minuten in de voorverwarmde oven. Roer het maiszetmeel aan met het oude water. Bind de saus, breng op smaak met zout en peper en laat 1 minuut doorkoken. Leg de plakken vlees terug in de saus en laat 2 minuten op laag vuur doorwarmen. Serveer meteen.

Varkenshaasjes In Witte Wijn Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept