Varkenshaas Met Perzik En Boursin

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaas insmeren met kruidenroomkaas. In koekenpan in boter blokjes bacon bakken (niet te hard), uit de pan halen en bewaren. In hetzelfde bakvet de varkenshaas bakken tot het vlees rose is (controleren door het doormidden te snijden, want daarna moeten er toch medaillons van gesneden worden). In steelpan inhoud van blik perziken warm maken (laag vuur). Vlees uit pan halen en op voorverwarmd bord onder alufolie warm houden. Aan bakvet al roerend toevoegen: kruidenkaas en zoveel sap van perziken tot de saus mooi gebonden is. Op het eind bacon en perziken toevoegen (niet te veel meer roeren want de perzikstukjes moeten heel blijven. Varkenshaas in medaillons snijden. Midden op bord dakpansgewijs vlees leggen, beetje saus eroverheen, rest rondom de varkenshaas.

Varkenshaas Met Perzik En Boursin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept