Varkenshaasje Met Bosbessensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees inwrijven met zout en peper. In braadpan 50 gr. boter verhitten. Vlees in ca. 5 min. rondom bruinbakken. Met deksel schuin op pan in nog ca. 10 min. zachtjes rose bakken. Intussen schaal voorverwarmen. In pan rest van boter verhitten. Bacon ca. 3 min. bakken. Toevoegen: sinaasappelsap, wijn, creme fraiche, mosterd en jam. Door elkaar roeren. Ca. 10 min. zachtjes koken. Af en toe roeren. Vlees op plank leggen en ca. 3 min. laten rusten. In plakjes snijden en op warme schaal rangschikken, midden van schaal vrijhouden. Saus in midden van schaal schenken. Garneren met plakjes sinaasappel.

Varkenshaasje Met Bosbessensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met bosbessen, appel en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bosbessensaus
30 min-
Bekijk recept
Zalm met bosbessen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept