Bestrooi de varkens-goelasj ruim met zout, peper, marjolein, citroenrasp en komijn en voeg het met zout fijngewreven knoflookteentjes toe. Doe het braadvet in de braadslede en zet dit 2-3 minuten bij vol vermogen in de magnetron. Doe het vlees erbij en braad dit 10 minuten bij vol vermogen. Voeg de schoongemaakte en in plakjes gesneden uien aan het vlees toe. Roer de tomatenpuree uit met de vleesbouillon en giet dit bij het vlees. Doe het deksel erop en laat het vlees 15-20 minuten bij 75 % vermogen gaar worden. Voeg dan de diepvriesgroenten toe en zet dit weer 10-15 minuten bij 75 % vermogen i8n de magnetron. Maak het aardappelmeel aan met slagroom en bind de goelasj. Maak de goelasj op smaak af met zout, peper en gemengde kruiden en warm hem nogmaals 6 tot 8 minuten bij vol vermogen op Dien de goelasj met fijngehakte peterselie bestrooid op.
Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten is een recept van Smulweb.nl