Roer de tacokruiden met wat zout en peper en ? el olijfolie door elkaar en doe de knoflook erbij. Bestrijk hiermee de varkenshaasjes rondom en laat het vlees ca. 15 minuten marineren. Bestrooi het vlees met wat bloem. Verhit 1 ? el olie in een koekenpan en bak het vlees op een hoog vuur in ca. 2 minuten rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Verhit 1 el olie in een steelpan en roerbak de sjalotjes en de champignons ca. 2 minuten. Voeg naar smaak zout en peper toe en neem de pan van het vuur. Snijd het varkenshaasjes om de 2 a 3 cm diep in, de plakjes moeten nog net aan elkaar zitten en leg het vlees in een ovenschaaltje. Schep het Champignonmengsel tussen de plakken en druk de varkenshaas weer in model. Klop de slagroom stijf en roer dan de kaas en zout en peper naar smaak erdoor. Verdeel het legsel over het vlees. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de schotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin
Gevuld Varkenshaasje Met Tacokruiden is een recept van Smulweb.nl