Oost-West Gepaneerde Varkensschnitzel Met Limoen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een koekenpan en rooster het sesamzaad goudbruin ca.3 minuten. Verwijder de zaadlijst van de peper en snijd de peper zeer fijn. Meng de broodkruimels, de peper, het sesamzaad en het zout. Klop het ei los met een beetje water. Snijd 8 schijfjes van de limoen.Haal de schnitzels eerst door het ei en wentel ze vervolgens door het sesammengsel zodat ze helemaal bedekt zijn. Verhit de boter in 2 ruime koekenpannen, wacht tot het schuim is weggetrokken. Bak de schnitzels 2 per pan in ca. 8 minuten aan beide kanten goudbruin. Laten uitlekken. Leg op elke schnitzel 2 schijfjes limoen.

Oost-West Gepaneerde Varkensschnitzel Met Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Oost-Indische Kers Met Eieren
10-20 min -
Bekijk recept
Oost-West Oprolcake
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oost-West Cakerol
30-60 min -
Bekijk recept