Varkensfilet Met Italiaans Tintje

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de varkensfilet aan 1 kant open. Pers de knoflook en smeer dit in de varkensfilet. Beetje zout en peper eroverheen strooien. De varkensfilet vullen met de ham, mozzarella en de olijven. De opening van de filet dichtmaken met cocktailprikkers. De filet snel rondom bruin bakken en uit de pan halen. De ovenschaal invetten met de bakboter uit de pan en de filet in de schaal leggen. Dan kan de filet voor 25 min. in de voorverwarmde (200 graden celsius) oven gezet worden. De saus De koksroom al roerend aan de kook brengen en dan de pesto erdoor heen roeren en op smaak brengen met zout en cayennepeper.

Varkensfilet Met Italiaans Tintje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Stamppot Met Een Oosters Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpansgerecht Met Grieks Tintje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met een aziatsich tintje
0 min
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept