Doe de uien bij de bouillon. Laat dit even lekker koken en maak intussen de marinade van citroensap, ketjap, djintan, ketoembar en knoflook (evt. wat bruine suiker toevoegen voor de wat zoetere spareribs). Doe dit goedje in de snelkookpan en breng de pan op druk. Laat 20 tot 30 min koken afh. van de grootte en hoeveelheid spareribs. Verwarm de oven voor op 180C (hetelucht iets lager), of maak de bbq aan. Laat de spareribs even uitlekken en leg ze daarna onder de hete grill, oven of bbq ± 10min. (laat ze niet zwart worden) door de ketjap branden ze snel aan, ze hoeven niet zo lang, want gaar zijn ze al. Je kan het b.v. s' morgens bereiden en s 'avonds afbakken, zodat het lekker heel de dag in de marinade ligt, maar je kan het ook vlak van te voren maken.
Snelle, Superlekere Spareribs is een recept van Smulweb.nl