Varkensmedaillons In Een Jasje Van Rauwe Ham

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 50 graden.Snijd de varkenshaas in 8 medaillons.Druk ze een beetje platter en bestrooi ze met zout en versgemalen peper.Omwikkel elke medaillon met een grote plak rauwe ham en bak ze in 5 minuten aan beide kanten bruin.Leg de medaillons op een bord en houdt ze warm in de oven.Blus het braadvet af met de witte wijn, laat het inkoken, schenk er de runderbouillon bij en laat het nog eens inkoken.Monteer de saus met de roomboter.Bak, in een koekenpan, met een 1 op 3 mengsel van olie en boter de repen polenta aan beide kanten goudbruin.

Varkensmedaillons In Een Jasje Van Rauwe Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons met appels en pastinaakpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept