De Enige Echte Wiener Schnitzel

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wentel de schnitzels door de bloem. Let er goed op dat de schnitzel overal met een dun laagje bloem bedekt is. Wentel de schnitzels vervolgens door het eigeel. Daarna de schnitzels door het kruidenpaneermeel halen. Let goed op dat de schnitzels goed rondom bedekt zijn. Vervolgens opnieuw door het ei. Daarna nogmaals door het paneermeel. Nu de frituur in. 3 minuten frituren is voldoende. Halverwege de baktijd omkeren.

De Enige Echte Wiener Schnitzel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept