Snitzel Op Tiroolse Wijze

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de snitzels plat en kruid ze met zout en peper. pers de knoflook en wrijf er de snitzels mee in. braad ze vervolgens flink aan in de hete boter. giet de fond erover en laat ze verder gaar stoven. haal de snitzels na ongeveer 15 min uit de pan wikkel ze in alaminiumfolie en houd ze warm. maak een papje van de bloem en de zure room en bind de jus. voeg hieraan fijne sliertjes citroenschil en fijngehakte kapperjes toe.laat dit kort mee stoven

Snitzel Op Tiroolse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geflambeerde Snitzel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mijn Heerlijke Snitzel
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Snitzels Ala Jutta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scoppola Gorconzola
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept