Zoek
Varkenshaas Met Romige Kruiden-kaassaus
2
0-10 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 varkenshaasje
25 gr boter
1 sjalotje
150 gr verse roomkaas met kruiden (boursin)
1/8 l koffiemelk
worcestershir
Bereiding
1
Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik.
2
Verhit de boter in koekenpan.
3
Vlees ca, 4 min. bakken, halverwege keren. Uit de pan nemen en in alufolie verpakken.
4
In bakvet het gesnipperde sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken.
5
De roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten.
6
Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
7
Vleessap door saus roeren. Saus over vlees schenken.
Varkenshaas Met Romige Kruiden-kaassaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept