Varkenshaas Met Romige Kruiden-kaassaus

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik.
  • 2Verhit de boter in koekenpan.
  • 3Vlees ca, 4 min. bakken, halverwege keren. Uit de pan nemen en in alufolie verpakken.
  • 4In bakvet het gesnipperde sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken.
  • 5De roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten.
  • 6Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
  • 7Vleessap door saus roeren. Saus over vlees schenken.

Varkenshaas Met Romige Kruiden-kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept