Kruiden-hamterrine.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd alle ham in kleine blokjes. Klop de wijn met het gelatinepoeder tot een luchtig mengsel. Klop de verse roomkaas, de kruiden en de ham erdoor. Bekleed een kleine cakevorm (inhoud /2 liter) met plasticfolie en schep het hammengsel erin. Laat de terrine opstijven. Snijd de rode sla in reepjes. Klop een sausje van het sinaasappelsap, de honing, de mosterd, de olie, het zout en de peper. Stort de terrine op een plank en verwijder het folie. Snijd de terrine in 8 plakjes. Schep de rode slareepjes door het sausje en verdeel ze over 4 bordjes. Leg op elk bordje 2 plakjes hamterrine.

Kruiden-hamterrine. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamterrine in peterseliegelei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamterrine met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Druiven-Hamterrine.
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept