Varkenshaas Gevuld Met Pistachenootjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

40 gr. boter verhitten in hapjespan. De varkenshaasjes in ca 15 tot 20 min. rondom bruin een gaar bakken. De rest van de kruiden en de bosui in reepjes snijden en door elkaar scheppen. De varkenshaasjes ca. 5 min. laten rusten gewikkeld in aluminiumfolie. Het braadvet uit de pan gieten en het ingekookte vocht erin schenken en aan de kook brengen. De rest van de boter in kleine klontjes snijden en door de jus roeren tot een lichtgebonden saus. Touw van varkenhaasjes halen en varkenshaasjes in plakken snijden. Serveren met de saus en de kruiden.

Varkenshaas Gevuld Met Pistachenootjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept