Zweden: Varkenspootjes

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de poten af en leg ze in een pan van 2 l inhoud met zoveel ater dat ze onderstaan. Breng aan de kook en giet dan af. Voeg vervolgens zout, 1 l water en de specerijen toe. Breng afgedekt aan de kook; laat op laag vuur ca.

2.1/2 uur koken tot de poten gaar zijn of het vlees van de botten loslaat. Giet af en spoel de poten af.Serveer met mosterd en bietjes in het zuur.

Zweden: Varkenspootjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenspootjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stofoe Agoefoetoe (gestoofde varkenspootjes)
Bekijk recept
Leidse hutspot
Bekijk recept
Erwtensoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Toetje Uit Zweden
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kleine Gehaktballetjes (zweden)
20-30 min -
Bekijk recept
Gravet Laks (zweden)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zweden: Ganzenvet
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept