Varkenshaasje Met Aardbeien-portsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak en bak het geheel in de hete Becel rondom bruin en in ongeveer 8-10 minuten naar wens rose of helemaal gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Schenk de port bij het bakvet en brengt het aan de kook. Voeg 1? dl. water toe en roer de jam en de bouillonpoeder erdoor. Snijd het vlees in plakjes, lepel er een beetje van de saus over en serveer de rest van de saus er apart bij.

Varkenshaasje Met Aardbeien-portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept