Filetlapjes Met Tomaat En Ham.

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg de champignons schoon en verwijder de stelen.verwijder van de bosuitjes de helft van het groen, snijd van de plakjes achterham de vetrandjes af.
  • 2 Dep de varkensfiletlapjes droog met keukenpapier,halveer het vlees en bestrijk het licht met olie.
  • 3 Leg de filetlapjes op het grillrooster (of gebruik de barbecue). Plaats hetb rooster ca. 10 minuten boven de warmtebron. Grill de filetlapjes in ca 4 minuten om en om goudbruin. Bestrijk de champignonhoedjes, tomaten en bosuitjes licht met olie. Keer de filetlapjes om. Grill de filetlapjes, ham en de groenten in ca. 3-4 minuten goudbruin en gaar.
  • 4 Verdeel alle gegrilde ingrdienten over 4 borden. Bestrooi het gerecht met zout en peper. Garneer de borden met takjes peterselie.

Filetlapjes Met Tomaat En Ham. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met filetlapjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept