Zoek
Varkenshaasjes Met Vermouth-honingmarinade
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl rode vermouth
3 lepels rode wijnazijn
4 lepels olijfolie
1? lepel vloeibare honing
1 lepel gedroogde rozemarijn
? theelepel kruidnagelpoeder
3 varkenshaasjes a 200 g
1 verse ananas Voorbereiding Meng vermouth
azijn
olie
honing
rozemarijn en kruidnagelpoeder door elkaar
houd 2 lepels van dit mengsel apart. Snij de varkenshaasjes doormidden. Doe in de marinade en laat in de koelkast 2 uur intrekken. Snij de boven- en onderkant van de ananas en snij de ananas in 6 plakken. Haal de harde kern eruit en bestrijk de plakken met de achtergehouden marinade. Bereidingswijze Dep de varkenshaas goed droog. Rooster in 6 minuten rondom gaar en bruin. Doe in de laatste minuut de ananas op de barbecue. Samen serv
Bereiding
Dep de varkenshaas goed droog. Rooster in 6 minuten rondom gaar en bruin. Doe in de laatste minuut de ananas op de barbecue. Samen serveren.
Varkenshaasjes Met Vermouth-honingmarinade is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks in sinaasappel-honingmarinade
40 min
Snack
Bekijk recept
Lamskoteletten met honing en geroosterde wortels
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kotelet met honingmarinade en gevulde tomaat
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept