Aardappelen met sjalot en kruiden

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm gladkokende aardappelen 3 sjalotten 1 teentje knoflook 1 olijfolie 1 vers salieblaadje 1/2 takje rozemarijn 1 takje tijm Schil de aardappels en snijd ze in zessen. Pel de sjalotten en laat ze heel. Pel de teentjes knoflook. Verwarm het kippenvet of de olijfolie in een (gietijzeren) braadpan en schep de overige ingrediënten erdoor. Laat de aardappels op laag vuur onder af en toe omscheppen met het deksel op de pan garen. Neem na 20 minuten het deksel van de pan, draai het vuur hoog en laat de aardappelstukjes goudbruin kleuren.

Aardappelen met sjalot en kruiden is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept