Aardappel-groentepuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gr gesnipperde ui 2 theel dieetmargarine 2 staven fijngesneden bleekselderij 100 gr in plakjes gesneden wortel 200 gr in plakjes gesneden aardappel 150 gr fijngesneden groene kool 1 dl water 1/2 blik gepelde tomaten 1/2 bouillontablet zout peper laurierblad tijm Fruit de ui in de margarine, voeg bleekselderij, wortel, aardappel en kool toe en laat even meefruiten. Doe het water erbij met tomaten en bouillontablet. Maak op smaak met zout, tijm en peper en voeg het laurierblad toe. Laat circa 20 minuten sudderen. Voeg onder het koken eventueel wat water toe. Verwijder het laurierblad en wrijf de massa door een groentezeef of mix tot puree in een blender of met een staafmixer.

Aardappel-groentepuree is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Gazpacho in borrelglaasjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekleurde groentegeleitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept