Aardappelpannenkoekjes met champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 aardappelen (bintje) 2 eieren 1 eiwit 15 gm bloem (tarwebloem) 50 ml melk (halfvol) 1 peper 1 zout 1 nootmuskaat 250 gm champignons 40 gm boter (bakboter)
Voorbereiding
De aardappelen koken en pureren. De eieren en het eiwit toevoegen. Alles luchtig door elkaar kloppen met een garde. De bloem en een straaltje melk toevoegen. Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat en de massa in de koelkast bewaren. De champignons reinigen, in schijfjes snijden en bakken in een nootje boter. Het aardappeldeeg bakken in hete boter in een pan met antikleeflaag en wat fijngesneden, gebakken champignons bijvoegen. Omdraaien met een paletmes en heel even de andere zijde bakken.

Aardappelpannenkoekjes met champignons is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Lefse met gerookte zalm
Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept