Aardappelpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

5 kg aardappels 1 zout 500 deciliter melk 50 boter 1 nootmuskaat 1 eidooier Schil de aardappels en kook ze gaar in water met zout. Stamp de aardappels fijn met behulp van een pureestamper of -knijper en meng de kokende melk erdoor. Maak de puree smeuïg met zout, boter, eidooier en nootmuskaat en roer het geheel glad en luchtig. Breng eventueel op smaak met geraspte kaas en crème fraîche.

Aardappelpuree is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept