Andijvie met tomaat en spekjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

450 gm andijvie 1 ui 4 eetlepels tomatenketchup 1 1/2 eetlepel boter 100 gm magere spekblokjes 1/2 bouillontablet Andijvie fijn snijden. wassen en heel goed laten uitlekken. Ui snipperen. In braadpan boter verhitten. Spek ca. 7 min. bakken, uit toevoegen en ca. 3 min. meebakken. tomatenketchup en kopje water met bouillontablet erdoor roeren, ca. 3 min. mee laten sudderen. andijvie erdoor scheppen en in 15-20 min. zachtjes gaar laten worden.

Andijvie met tomaat en spekjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept