Andijvie of raapstelen met kerrie en noten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 krop andijvie of 1 bos raapstelen 1 ui gesneden 3 theelepels kerrie 100 ml bouillon 1 theelepel bloem 75 gm cashewnoten 1 zout 1 peper 1 olie om in te bakken. Andijvie wassen en in repen snijden. Groente uit laten lekken. Ui en kerrie fruiten in wat olie, bloem erdoor roeren. Dan de groente erdoor scheppen. Afblussen met bouillon. Cashewnoten toevoegen. Al omscheppend 5 min. zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met peper en zout. Lekker rijst of giers en vegetarische of lamsgehaktballetjes.

Andijvie of raapstelen met kerrie en noten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept