Asperges met hazelnoot-botersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 bosjes geschilde asperges 100 gm boter 2 tenen knoflook, uitgeperst 50 gm hazelnoten, grofgehakt 1 zeezout 1 peper 1 geschaafde verse parmezaanse kaas Kook de asperges 3 min. in water. Giet af en zet weg op een warmhoudplaatje. Smelt de boter op een zacht vuur, voeg de knoflook en de hazelnoten toe en laat 1 minuut meepruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Leg de asperges op de borden, giet er de boter-hazelnootsaus over en strooi er wat geschaafde Parmezaanse kaas over.

Asperges met hazelnoot-botersaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept