Bleekselderij 'au gratin'

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 struik bleekselderij 1 water 1 zout 2 deciliter kaassaus zie recept 1 plantaardige olie 20 gm kaas geraspt Maak de selderij schoon en kook deze bijtgaar. Maak 2 dl kaassaus (zie recept). Vet een vuurvaste schaal in met olie en leg de groente erin. Giet de saus erover en bestrooi de schotel met geraspte kaas. Zet hem hoog in een hete oven en laat de kaas een lichtbruine kleur krijgen.

Bleekselderij 'au gratin' is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept