8 stengels bleekselderij 4 lente-uitjes 2 plakken spek 15 gm boter 1 eetlepel maizena 125 ml creme fraiche 200 ml volle melk 2 eetlepels parmezaanse kaas 1 eetlepel grove mosterd zout peper De draden van de bleekselderij trekken, de stengels wassen en in stukken van 5 centimeter snijden. De lente-uitjes schoon maken en in ringetjes snijden. Het spek klein snijden. De lente-ui met het spek in een ovenvaste schaal van 1,5 liter inhoud, afgedekt met wit keukenpapier, circa 3 minuten op 100% verwarmen tot het spek is uitgebakken. Tussendoor eenmaal doorroeren. Het mengsel uit de schaal nemen en op keukenpapier uit laten lekken. De boter in de schaal doen, de bleekselderij erdoor scheppen en (onafgedekt) 2 minuten op 100% verwarmen. De bleekselderij (afgedekt) in 4-5 minuten op 100% beetgaar laten worden. Intussen de maizena met de creme fraiche glad roeren en dit met de melk, kaas en mosterd door de bleekselderij roeren. Alles (afgedekt) 2-3 minuten op 100% verwarmen tot de saus is gebonden. Tussendoor een maal roeren. Het gerecht op smaak brengen met zout en peper en bestrooid met het spek en de lente-uitjes serveren.