500 gm broccoli 1 zout 125 gm kortkokende zilvervliesrijst 100 gm gezouten cashewnoten 100 gm champignons 1/2 eetlepel boter 1/8 liter slagroom 1 peper 1/4 theelepel nootmuskaat 1 keukenpapier Bereiden: Broccoli schoonmaken en wassen. Rozen in kleine roosjes verdelen. Stronkjes in stukjes snijden. In pan met weinig water en zout broccoli in ca. 10 minuten gaar koken. In vergiet laten uitlekken. Intussen in pan met kokend water zilvervliesrijst koken volgens de gebruiksaanwijzing op verpakking. Intussen 3/4 deel van de noten fijnhaken. Champignons schoonvegen met keukenpapier. In plakjes snijden. In pan boter verhitten. Fijngehakte noten en champignons toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Slagroom, peper, zout en nootmuskaat toevoegen. In ca. 5 minuten op half hoog vuur iets laten inkoken. Brocolli door de saus scheppen en nog ca. 3 minuten verwarmen. Zilvervliesrijst op twee borden scheppen. Broccoli met saus ernaast scheppen. Rest van cashewnoten erover strooien.